Van samen werken naar samenwerken

bluedesk is een toonaangevend bedrijf op het gebied van digitale transformatie en innovatieve IT-oplossingen. Met een passie voor technologie en een toewijding aan klanttevredenheid, biedt bluedesk op maat gemaakte oplossingen die bedrijven helpen hun doelen te bereiken en hun digitale ambities waar te maken. 

Onlangs heeft bluedesk hun team verder ontwikkelt door middel van Teambition trainingen, waarbij de vaardigheden en samenwerking naar een hoger niveau zijn getild. Deze trainingen hebben niet alleen hun kennis vergroot, maar ook de teamdynamiek verbeterd, waardoor zij nog beter in staat zijn om hun klanten te bedienen.

Wil jouw team ook blijven ontwikkelen? Schrijf je dan nu in voor de inspiratiesessie en ontdek de mogelijkheden voor jouw organisatie! Of download de whitepaper om inspiratie en motivatie te krijgen om zelf aan de slag te gaan.

De 4 stappen

Alle werknemers van Bluedesk vulden een Teambition Scan in. De resultaten lieten zien dat het leiderschapsteam op wilskracht, zelfreflectie en feedback onder een zeven scoorde.

Op basis van de scanresultaten werden de belangrijkste verbeterpunten geïdentificeerd en een op maat gemaakt opleidingsprogramma met Teambition trainingen ontwikkeld.

Het leiderschapsteam volgde intensieve trainingen om hun wilskracht, zelfreflectie en feedbackvaardigheden te verbeteren, met praktische oefeningen en interactieve sessies.

Na de trainingen werd een nieuwe Teambition Scan uitgevoerd. De scores lagen nu ruim boven de 7, en de verbeterde vaardigheden werden geïntegreerd in de dagelijkse werkprocessen.

 
 

Resultaten

0-meting

Voordat bluedesk hun leiderschapsteam onderwierp aan Teambition trainingen, was het belangrijk om eerst een duidelijk beeld van de huidige situatie te schetsen. Dit is gedaan door onder elke werknemer van bluedesk een Teambition Scan® uit te voeren. Uit de resultaten van deze scans kwam naar voren dat het leiderschapsteam onder een zeven scoorde op belangrijke gebieden zoals wilskracht, zelfreflectie en feedback.

Resultaten na de training

Na het afronden van de Teambition trainingen heeft bluedesk een sterke verbetering gezien in het leiderschapsteam. De scores op alle vlakken zijn aanzienlijk gestegen, met elke beoordeling nu ruim boven de 7. Dit toont aan dat het leiderschapsteam positief is veranderd en aanzienlijk gegroeid is in hun competenties.

De grootste ontwikkelingen zijn zichtbaar op het gebied van zelfreflectie, motivatie en plezier. De leiders zijn nu beter in staat om kritisch naar zichzelf te kijken, wat heeft geleid tot een verbeterde persoonlijke en professionele groei. De verhoogde motivatie binnen het team heeft geleid tot een dynamischere en productievere werkomgeving. Bovendien is er een aanzienlijke toename in het werkplezier, wat niet alleen de teamgeest versterkt maar ook de algehele bedrijfscultuur positief beïnvloedt.

Met deze verbeteringen is bluedesk nu beter gepositioneerd om hun klanten nog effectiever te bedienen, dankzij een gemotiveerd, zelfbewust en enthousiast leiderschapsteam.

schrijf je in voor de inspiratiesessie

"Michaël's aanpak is zowel inspirerend als praktisch. Hij weet op een effectieve manier theoretische concepten te combineren met praktische toepassingen, waardoor ons team niet alleen inzicht kreeg in de fundamentele principes van leiderschap, maar ook concrete tools en technieken verwierf om deze in de praktijk te brengen."
Barry Tempelaar
Bluedesk

Teambition Scan®

Vaak richten organisaties zich of op werkplezier, of op prestaties. Het moet dan allemaal leuker, of het moet allemaal meer. Terwijl het juist loont om ze beide te integreren. Het geheim van een Performance Culture ligt in de symbiose tussen prestatie en werkplezier. Tijdens een boeiende, interactieve sessie verkennen we samen de cruciale elementen die de ontwikkeling van een Performance Culture binnen een organisatie beïnvloeden. Bovendien lichten we de werking van onze eigen ontwikkelde Teambition Scan® toe.

De Teambition Scan® is een innovatieve en exclusieve tool, speciaal door ons ontworpen om de Performance Culture in teams en organisaties te verbeteren. Gericht en blijvend. Via een gestructureerde vragenlijst brengen we 10 essentiële eigenschappen in kaart die elke organisatie nodig heeft om de cultuur te optimaliseren. Je weet dus precies in jouw team waar verbetering mogelijk is! Het resulterende rapport biedt jou als leidinggevende en/of HR-professional een diepgaand inzicht in de huidige ontwikkeling van deze eigenschappen en identificeert mogelijke interventiepunten. Zo kan jij als professional gericht met je team aan de slag. Zelfstandig of met onze ondersteuning – de keuze is aan jou! 

download de whitepaper