Teambuilding

Teambuilding

Is het weer eens tijd voor een afdelingsuitje? Dat is een goed moment om elkaar als collega’s (nog) beter te leren kennen. Je wilt naast iets leuks, ook iets nuttigs doen. Wat ga je dan doen?

Samen met De Jongens Uit Schoorl en Laguna Beach verzorgen wij een onvergetelijke dag. Teambuilding waar fun en samenwerken hand in hand gaan. Met als resultaat: een superleuke dag waar nog lang in positieve zin over wordt nagepraat!

De ideale teambuilding

Van samen werken naar samenwerken

Op deze leuke teambuildingsdag ga je actief aan de slag met de vier randvoorwaarden voor een optimaal presterend team: duidelijke doelen, inspirerend leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en een goede teamgeest. Door theorie en praktijk te koppelen doe je niet alleen kennis en interessante inzichten op over hoe teams werken, je voert deze ook echt in de praktijk uit! Hierdoor is het dus niet alleen leuk, maar ook nuttig! En werkt de dag nog lang op positieve wijze door.

Waarom deze training?

  • Uitgebreide intake waardoor we gericht aan de slag gaan
  • Je leert en doet tegelijk
  • Zowel leuk als nuttig; het is meer dan een eenmalige dag, je hebt er nog jarenlang wat aan! 
  • Van inzicht naar actie: je krijgt kennis en kan deze direct in de praktijk brengen
  • Lekker bezig met elkaar op het strand tijdens het spel Expeditie Robinson

De details op een rijtje

Doel van de dag

Aan het einde van de dag heb je niet alleen een leuke maar ook een leerzame dag gehad met je team. Julllie hebben inzicht in een aantal essentiële zaken die elk team nodig heeft om beter te presteren. In de ochtend doe je inzichten op die je ’s middags meteen in de praktijk brengt. De trainer zorgt ervoor dat je dit ook direct naar het werk kunt vertalen. Op deze manier is het meer dan alleen een leuke dag en werkt deze dag positief door op het werk.

Programma

Om 09:00 ontvangen wij jullie graag met een kop koffie en iets lekkers. Daarna start om 09:30 de trainingsdag en genieten jullie om 12:30 van een lunchbuffet aan zee. Met een prettig gevulde buik start om 14:30 de briefing van Expeditie Robinson zodat we om 15:00 kunnen starten met het spel (niet praten, maar doen). Rond 18:00 sluiten we af met een prijsuitreiking en borrel zodat iedereen om 19:00 weer richting huis kan.

Locatie

Laguna Beach is dé vergader-, activiteiten- en evenementenlocatie aan het strand van Camperduin. Verborgen op een plek dat doet vermoeden alsof je op een onbewoond eiland aan de andere kant van de wereld bent. Genieten en verwend worden op een van de mooiste locaties van Nederland!

Investering

Het programma kunnen we naar wens uitbreiden. Overnachten, een lekkere bbq na afloop of een leuk avondprogramma… alles is mogelijk. Uiteraard is de investering afhankelijk van de wensen. Wij maken graag een maatwerk offerte voor je zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Wil jij aan de slag met jouw team?

Dan horen onze collega’s bij Laguna Beach graag wat jouw wensen zijn! Bezoek hun website voor meer informatie of neem direct contact op via info@lagunabeach.nu of 072 509 2773