Over het MOC

Het MKB Ontwikkelcentrum (MOC) ondersteunt en faciliteert zowel werkgevers als werknemers bij hun (persoonlijke) ontwikkeling. Dit doen wij met:

  • Eendaagse masterclasses
  • Meerdaagse trainingen
  • Performance Culture Programma
  • Teambuilding
  • Individuele coachingstrajecten op maat

Je kunt individueel masterclasses en trainingen volgen. Daarnaast kunnen we samen aan de slag gaan met het team of de volledige organisatie. Ook ontzorgen we MKB en familiebedrijven bij de ontwikkeling van de organisatie en medewerkers.

Onze missie

Wij geloven dat er meer in mensen zit. Onze missie is om dit potentieel te benutten door ondernemers in het midden- en kleinbedrijf te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun organisatie en medewerkers. 

Dit doen wij door naast de ondernemer te staan. Samen stemmen we de ontwikkelingsvraag af op de actuele situatie van binnen de organisatie.

Organisatie

Hoofdtrainer

Michaël van Leijen

Michaël is de hoofdtrainer van het MKB Ontwikkelcentrum. Samen met organisaties en medewerkers gaat hij de uitdaging aan om ambitie om te zetten in resultaat.

"Ik wil blijven leren"

Wij geloven in een leven lang leren. Met van onze trainingen zorgen wij ervoor dat jullie als organisatie nieuwe kennis en vaardigheden ontwikkelen en deze in de praktijk toe kunnen passen.