Als ambitie makkelijk was, had iedereen het wel!

Ambitie in je team als basis voor een cultuur van blijvende groei, plezier en prestaties. Bij MKB Ontwikkelcentrum geloven wij dat er meer in mensen zit, dan dat er (soms) uitkomt.

Het is onze passie om jou op verschillende manieren te ondersteunen om het beste uit jouw personeel te halen. Dit doen wij middels inspiratiesessies die werkplezier en prestaties integreren. Doordat beide aspecten elkaar versterken, verbetert zowel de performance als het werkplezier. Het resultaat: blije medewerkers die uitstekend presteren en trots zijn op het bedrijf!

Benieuwd naar onze visie en hoe we dat doen? Lees dan onze inspirational whitepaper over Teambition. Hierin leggen wij ons model uit en geven je concrete handvatten om het grootse kapitaal van jouw organisatie, je personeel, optimaal te benutten.

Deze bedrijven gingen je voor:

Inspiratiesessie

Vaak richten organisaties zich of op werkplezier, of op prestaties. Het moet dan allemaal leuker, of het moet allemaal meer. Terwijl het juist loont om ze beide te integreren. Het geheim van een Performance Culture ligt in de symbiose tussen prestatie en werkplezier. Tijdens een boeiende, interactieve sessie verkennen we samen de cruciale elementen die de ontwikkeling van een Performance Culture binnen een organisatie beïnvloeden. Bovendien lichten we de werking van onze eigen ontwikkelde Teambition Scan® toe.

De Teambition Scan® is een innovatieve en exclusieve tool, speciaal door ons ontworpen om de Performance Culture in teams en organisaties te verbeteren. Gericht en blijvend. Via een gestructureerde vragenlijst brengen we 10 essentiële eigenschappen in kaart die elke organisatie nodig heeft om de cultuur te optimaliseren. Je weet dus precies in jouw team waar verbetering mogelijk is! Het resulterende rapport biedt jou als leidinggevende en/of HR-professional een diepgaand inzicht in de huidige ontwikkeling van deze eigenschappen en identificeert mogelijke interventiepunten. Zo kan jij als professional gericht met je team aan de slag. Zelfstandig of met onze ondersteuning – de keuze is aan jou!

Voor wie is een inspiratiesessie?

Onze inspiratiesessie richt zich op leidinggevenden, HR-professionals en iedereen die betrokken is bij het bevorderen van een productieve en plezierige werkomgeving zoals Trainers en Teamcoaches. Of je nu een doorgewinterde manager bent die op zoek is naar nieuwe benaderingen om het beste uit je team te halen, een teamleider die streeft naar meer samenwerking en betrokkenheid, of een HR-professional die wil bijdragen aan het creëren van een cultuur van continue groei en ontwikkeling, deze sessie is voor jou.

Ook als je geïnteresseerd bent in het verkennen van innovatieve strategieën om werkplezier te verhogen en prestaties te optimaliseren, ben je van harte welkom. Of je nu werkzaam bent binnen een kleine start-up, een middelgroot bedrijf of een grote multinational, de principes die we zullen bespreken zijn universeel en kunnen worden aangepast aan verschillende organisatieculturen en -structuren.

Kortom, als je gepassioneerd bent om een positieve verandering teweeg te brengen binnen jouw team of organisatie en klaar bent om te leren van inspirerende inzichten en praktische toepassingen, dan is deze sessie speciaal voor jou ontworpen. Sluit je aan bij ons en laat je inspireren om het potentieel van jouw team en organisatie te maximaliseren.

Wat kun je van een inspiratiesessie verwachten?

Dynamische belevenis

Een inspiratiesessie is een dynamische ervaring die deelnemers motiveert, informeert en in actie brengt. De interactieve aanpak zorgt voor een diepgaande betrokkenheid en een effectieve leerervaring.

Op maat gemaakt

De sessies worden op maat gemaakt met behulp van de Team Performance Culture Scan®, waardoor ze perfect aansluiten bij de specifieke behoeften en doelen van de deelnemers op HR-gebied. Deze aanpak zorgt ervoor dat de inhoud direct toepasbaar en relevant is, wat resulteert in concrete verbeteringen in HR-praktijken en meetbare resultaten.

Concrete tools en strategieën

Tijdens de sessies delen we niet alleen boeiende verhalen en nieuwe inzichten, maar bieden we ook direct toepasbare tools en strategieën aan. Dit stelt deelnemers in staat om HR-gerelateerde veranderingen binnen hun team of organisatie te implementeren en succesvol hun HR-doelen te behalen.

Aan het einde van de sessie

  • Weet je wat de meest gemaakte fouten zijn bij het veranderen van een cultuur
  • Weet je wat de belangrijkste randvoorwaarden zijn voor een Performance Culture
  • Weet je welke 10 eigenschappen nodig zijn om de Performance Culture te verbeteren
  • Heb je concrete tips & tricks om in je eigen organisatie aan de slag te gaan met een Performance Culture
  • Heb je inzicht in de werking van de Team Performance Culture Scan® en hoe het MKB
  • Weet je hoe het ontwikkelcentrum je zou kunnen ondersteunen

Je gaat naar huis met voldoende inspiratie en tips & tricks om direct de volgende dag aan de slag te gaan in je eigen organisatie. Daarnaast heb je helder hoe het MKB Ontwikkelcentrum je kan ondersteunen bij het ontwikkelen van een Performance Culture

schrijf je in voor de inspiratiesessie

Wat klanten over ons zeggen

"Michael's aanpak is zowel inspirerend als praktisch. Hij weet op een effectieve manier theoretische concepten te combineren met praktische toepassingen, waardoor ons team niet alleen inzicht kreeg in de fundamentele principes van leiderschap, maar ook concrete tools en technieken verwierf om deze in de praktijk te brengen."
Barry Tempelaar
Bluedesk
"De Teambition Scan heeft mijn team een uitstekend inzicht gegeven in hoe effectief wij als team functioneren. Het bevestigde enerzijds dat we met ons teams reeds op de goede weg zijn en gaf tegelijk een aantal inzichten waar we onszelf nog verder konden verbeteren. Een absolute aanrader om met je team te doen, als je jouw team en organisatie nog verder wilt verbeteren!"
Sander Brouwer
De Hooge Waerder

Teambition

Bij veel bedrijven wordt de cultuur gekenmerkt door een bundeling individuen die samen komen om te werken. Bij iets minder bedrijven wordt er samengewerkt. Maar bij slechts een paar bedrijven wordt er echt samengewerkt aan een gezamenlijk doel! In dat geval spreken we van high performance culture: een cultuur waarbij prestatie en plezier elkaar versterken.

In organisaties waar sprake is van een performance culture, gaan positiviteit en productiviteit hand in hand en werken synergetisch. Hierdoor benut de organisatie het volledige menselijk kapitaal en presteert het optimaal. In dat geval is er sprake van Teambition!

Deze handvaten heb je na de whitepaper van teambition

Met de whitepaper krijg je inspiratie en motivatie om direct aan de slag te gaan! Of het nu gaat om het implementeren van nieuwe strategieën, het versterken van leiderschapsvaardigheden, het bevorderen van een positieve bedrijfscultuur of het transformeren van een cultuur waarbij iedereen langs elkaar werkt tot een cultuur met een verantwoordelijkheidsgevoel, wij bieden concrete tools en richtlijnen om jouw doelen te verwezenlijken.

Je krijgt toegang tot bewezen methoden en technieken om jou en je team te ondersteunen bij het behalen van succes. Of het nu gaat om het opstellen van een actieplan, het uitvoeren van effectieve communicatievaardigheden of het omgaan met veranderingen binnen jouw organisatie, onze handvatten bieden praktische stappen die direct toepasbaar zijn in jouw werkomgeving.

Mocht je na het lezen van de whitepaper nog meer inspiratie en motivatie willen, dan kan je je inschrijven voor onze inspiratiesessie. Of je nu behoefte hebt aan individuele coaching, aanvullende training of advies op maat, ons team staat klaar om je te helpen bij elke stap van jouw ontwikkelingsreis.

Deze performance versnellers komen langs

Performance versnellers zijn strategieën, methoden of hulpmiddelen die je kunt inzetten om de prestaties van individuele medewerkers, teams of je organisaties zelf te verbeteren en te versnellen.

download de whitepaper