Inspiratiesessie

Performance Culture

Deze twee daagse inspiratiesessie wordt in vier dagdelen gegeven en biedt ongekende inzichten en verbeteringen in jouw organisatie. 

Ontdek hieronder meer en meld je aan!

Performance Culture inspiratiesessie

Meer plezier in het werk én beter presteren. Vaak richten organisaties zich op één van deze twee aspecten, terwijl het juist loont om ze allebei te integreren. Het geheim van een Performance Culture is namelijk dat prestatie en werkplezier elkaar versterken. In een leuke, leerzame en interactieve dag staan we stil bij onderwerpen die gezamenlijk bepalen of een organisatie een Performance Culture (door)ontwikkelt. Daarnaast leggen we je uit hoe onze zelf ontwikkelde Team Performance Culture Scan ® werkt.

De Team Performance Culture Scan® is een nieuwe en unieke ontwikkeltool, speciaal ontwikkeld om in teams en organisaties een Performance Culture te implementeren. Gericht en blijvend! Op basis van een vragenlijst worden 10 eigenschappen in kaart gebracht die elke organisatie nodig heeft om deze cultuur te verbeteren. De vragenlijst wordt vertaald in een rapport. Hierdoor krijg je als Teamcoach en/of HR Professionals een goed inzicht in welke mate deze eigenschappen reeds ontwikkeld zijn en waar mogelijk nog interventies nodig zijn. Vervolgens kan jij als professional dan heel gericht aan de slag. Zelfstandig, of met onze hulp. Dat bepaal je natuurlijk zelf.

VOOR WIE IS DEZE INSPIRATIESESSIE?

Deze Inspiratiesessie is voor iedereen die aan de slag wil met een of meerdere van bovenstaande punten en behoefte heeft aan praktische handvatten, bijvoorbeeld HR-professionals, leidinggevenden en directieleden.

WAT GAAN WE DOEN?

Tijdens deze Inspiratiesessie gaan we aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Gezamenlijk heldere en gedragen doelen vaststellen: “Hoe stel ik een missie en visie op? En hoe vertaal ik deze naar heldere doelen zodat mensen zich hier echt aan committeren?”
  • Inspirerend leiderschap ontwikkelen: “Hoe geef je op inspirerende manier leiding zodat mensen kort cyclisch gemotiveerd worden, op basis van deze heldere doelen?”
  • Een open communicatiecultuur creëren: “Hoe creëer je een veilige cultuur waarbij mensen op proactieve wijze met elkaar praten en elkaar zowel complimenten als tips geven, ook buiten de eigen afdeling?”
  • Zelfregie/persoonlijk leiderschap stimuleren: “Hoe zorg je ervoor dat iedereen in de organisatie zich leergierig, coachbaar en proactief opstelt en verantwoordelijkheid neemt voor het eigen functioneren, nu en in de toekomst?”

AAN HET EINDE VAN DE DAG

  • Weet je wat de meest gemaakte fouten zijn bij het veranderen van een cultuur;
  • Weet je wat de belangrijkste randvoorwaarden zijn voor een Performance Culture;
  • Weet je welke 10 eigenschappen nodig zijn om de Performance Culture te verbeteren;
  • Heb je concrete tips & tricks om in je eigen organisatie aan de slag te gaan met een Performance Culture;
  • Heb je inzicht in de werking van de Team Performance Culture Scan®;
  • Weet je hoe het MKB Ontwikkelcentrum je zou kunnen ondersteunen.

Je gaat naar huis met voldoende inspiratie en tips & tricks om direct de volgende dag aan de slag te gaan in je eigen organisatie. Daarnaast heb je helder hoe het MKB Ontwikkelcentrum je kan ondersteunen bij het ontwikkelen van een Performance Culture.

Schrijf je nu in voor de inspiratiesessie!