Inspiratiesessie

Performance Culture

Deze twee daagse inspiratiesessie wordt in vier dagdelen gegeven en biedt ongekende inzichten en verbeteringen in jouw organisatie. 

Ontdek hieronder meer en meld je aan!

Als je aan mensen vraagt ‘Hoe gaat het met je?’, dan is het standaard antwoord altijd: druk. Kennelijk is dat iets goeds. We hebben het allemaal druk. Natuurlijk heeft het grote voordelen als je ‘lekker bezig’ bent. Maar wat nu als je de grip dreigt te verliezen? Bijvoorbeeld omdat je het gevoel hebt dat mensen langs elkaar heen werken en zaken efficiënter ingericht kunnen worden. Dan is het tijd om aan de slag te gaan met Effectief Werken!

Voor wie is deze Masterclass Effectief Werken?

Herken je een van de volgende signalen?

  • Ik heb elke dag tijd over
  • Ik krijg precies gedaan wat ik wil en het gaat ook nog eens exact op de manier die ik voor ogen had
  • Je hoort mij nooit zeggen ‘ik heb daar geen tijd voor´ of ‘ik ben daar niet aan toegekomen´
  • Mijn mailbox is goed bijgehouden en vrijwel altijd leeg

Dan is de masterclass effectief werken NIETS voor jou!

Wat gaan we doen?

In deze masterclass staan we stil bij alles wat je kunt doen om zowel effectiever als efficiënter te werken. We gaan dieper in op zaken als:

  • Hoe maak ik een goede planning?
  • Welke verstoringen maken dat ik nu niet aan zaken toekom?
  • Waar heb ik (wel) invloed op en hoe vergroot ik deze?
  • Wat is het verschil tussen effectiever en efficiënter werken?‍

Aan het einde van de dag heb je op deze vier gebieden voldoende inspiratie, tips & tricks om direct de volgende dag aan de slag te gaan in je eigen organisatie. We hanteren een groepsgrootte van minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers, zodat er voldoende aandacht is voor jou en jouw persoonlijke (werk)omgeving.