Als ambitie makkelijk was, had iedereen het wel!

Ambitie in je team als basis voor een cultuur van blijvende groei, plezier en prestaties. Bij MKB Ontwikkelcentrum geloven wij dat er meer in mensen zit, dan dat er (soms) uitkomt.

Wij bieden voor HR-professionals diverse mogelijkheden om het volledige potentieel van jouw medewerkers te benutten. Onze inspiratiesessies zijn ontworpen om werkplezier en prestaties te integreren, waarbij beide aspecten elkaar versterken en leiden tot verbeterde resultaten in jouw organisatie. Daarnaast kan je onze whitepaper over Teambition downloaden, waarin praktische richtlijnen worden geboden om medewerkers optimaal te ontwikkelen en te laten excelleren binnen een positieve werkomgeving.

Deze bedrijven gingen je voor:

Inspiratiesessie

Organisaties richten zich vaak uitsluitend op prestaties of slechts op werkplezier, terwijl het juist loont om ze allebei te implementeren. Het geheim van een Performance Culture ligt in de symbiose tussen prestatie en werkplezier. Tijdens een boeiende, interactieve sessie verkennen we samen de cruciale elementen die de ontwikkeling van een Performance Culture binnen een organisatie beïnvloeden. Bovendien lichten we de werking van onze eigen ontwikkelde Team Performance Culture Scan® toe.

De Team Performance Culture Scan® is een innovatieve en exclusieve tool, speciaal ontworpen om een Performance Culture in teams en organisaties te implementeren, gericht en duurzaam. Via een gestructureerde vragenlijst brengen we 10 essentiële eigenschappen in kaart die elke organisatie nodig heeft om deze cultuur te versterken. Het resulterende rapport biedt HR-professionals diepgaand inzicht in de huidige ontwikkeling van deze eigenschappen en identificeert mogelijke interventiepunten. Zo kunnen professionals gericht aan de slag, zelfstandig of met onze ondersteuning – de keuze is aan hen.

Voor wie is een inspiratiesessie?

Onze inspiratiesessies zijn speciaal ontworpen voor HR-professionals en managers die betrokken zijn bij het streven naar een productieve en plezierige werkomgeving. 

Of je nu geïnteresseerd bent in het verkennen van innovatieve HR-strategieën om werkplezier te vergroten, talentontwikkeling te bevorderen en prestaties te optimaliseren, je bent van harte welkom. Of je nu werkzaam bent in een kleine start-up, een middelgroot bedrijf of een grote multinational, de besproken HR-principes zijn universeel en kunnen worden aangepast aan verschillende organisatieculturen en -structuren.

Wat kun je van een inspiratiesessie verwachten?

Dynamische belevenis

Een inspiratiesessie is een dynamische ervaring die deelnemers motiveert, informeert en in actie brengt. De interactieve aanpak zorgt voor een diepgaande betrokkenheid en een effectieve leerervaring.

Op maat gemaakt

De sessies worden op maat gemaakt met behulp van de Team Performance Culture Scan®, waardoor ze perfect aansluiten bij de specifieke behoeften en doelen van de deelnemers op HR-gebied. Deze aanpak zorgt ervoor dat de inhoud direct toepasbaar en relevant is, wat resulteert in concrete verbeteringen in HR-praktijken en meetbare resultaten.

Concrete tools en strategieën

Tijdens de sessies delen we niet alleen boeiende verhalen en nieuwe inzichten, maar bieden we ook direct toepasbare tools en strategieën aan. Dit stelt deelnemers in staat om HR-gerelateerde veranderingen binnen hun team of organisatie te implementeren en succesvol hun HR-doelen te behalen.

Aan het einde van de sessie

  • Weet je wat de meest gemaakte fouten zijn bij het veranderen van een cultuur
  • Weet je wat de belangrijkste randvoorwaarden zijn voor een Performance Culture
  • Weet je welke 10 eigenschappen nodig zijn om de Performance Culture te verbeteren
  • Heb je concrete tips & tricks om in je eigen organisatie aan de slag te gaan met een Performance Culture
  • Heb je inzicht in de werking van de Team Performance Culture Scan® en hoe het MKB Ontwikkelcentrum je zou kunnen ondersteunen

Je gaat naar huis met voldoende inspiratie en handige tips & tricks om direct de volgende dag aan de slag te gaan in je eigen organisatie. Daarnaast heb je helder hoe het MKB Ontwikkelcentrum je kan ondersteunen bij het ontwikkelen van een Performance Culture.

Schrijf je in voor een inspiratiesessie

Wat klanten over ons zeggen

“Bij PAVO HR zien we het als onze missie om onze klanten te helpen het beste uit hun medewerkers te halen. Elke dag weer opnieuw. De Teambition Scan® helpt ons hierbij. Het geeft een mooi en diep inzicht in elk team zodat wij exact weten wat dit team nog nodig heeft om verder te kunnen excelleren.“
Cees van der Pouw
PAVO HR

Teambition

Binnen veel organisaties wordt de bedrijfscultuur gekenmerkt door een groep individuen die samenkomen om te werken. In sommige gevallen wordt er samengewerkt, maar bij slechts enkele bedrijven is er sprake van echt samenwerken aan een gemeenschappelijk doel. Hier spreken we van een high performance culture: een cultuur waarin prestatie en plezier elkaar versterken.

In organisaties met een performance culture gaan positiviteit en productiviteit hand in hand en werken ze synergetisch samen. Dit stelt de organisatie in staat om het volledige menselijk kapitaal te benutten en optimaal te presteren. Dit is waar HR-professionals een cruciale rol spelen, door te zorgen voor de juiste cultuur en omgeving waarin teamwork en gemeenschappelijke doelen worden gestimuleerd. In dit geval spreken we van Teambition!

Deze handvaten heb je na de whitepaper van teambition

Met de whitepaper krijg je inspiratie en motivatie om direct aan de slag te gaan! Of het nu gaat om het implementeren van nieuwe strategieën, het versterken van leiderschapsvaardigheden of het bevorderen van een positieve bedrijfscultuur, wij bieden concrete tools en richtlijnen om jouw doelen te verwezenlijken.

Je krijgt toegang tot bewezen methoden en technieken om jou en je team te ondersteunen bij het behalen van succes. Of het nu gaat om het opstellen van een actieplan, het uitvoeren van effectieve communicatievaardigheden, het omgaan met veranderingen binnen jouw organisatie of het transformeren van een concurrerende houding onder medewerkers tot een collaboratieve houding., onze handvatten bieden praktische stappen die direct toepasbaar zijn in jouw HR-omgeving.

Mocht je na het lezen van de whitepaper nog meer inspiratie en motivatie willen, dan kan je je inschrijven voor een van onze inspiratiesessies. Of je nu behoefte hebt aan individuele coaching, aanvullende training of advies op maat, ons team staat klaar om je te helpen bij elke stap van jouw ontwikkelingsreis.

Deze performance versnellers komen langs

Performance versnellers zijn strategieën, methoden of hulpmiddelen die je kunt inzetten om de prestaties van individuele medewerkers, teams of je organisaties zelf te verbeteren en te versnellen.

Download de gratis whitepaper