Als ambitie makkelijk was, had iedereen het wel!

Het fundament voor een cultuur van blijvende groei, plezier en prestaties in jouw directie en ondernemen wordt gevormd door ambitie. Bij het MKB Ontwikkelcentrum coachen we directieleden, met als doel het potentieel van personeel volledig tot uiting te brengen. 

Ontdek de diverse directie cursussen, -trainingen en -inspiratiesessies die wij aanreiken om het allerbeste uit jouw personeel te halen. Onze sessies zijn ontworpen om werkplezier en prestaties naadloos te integreren. Bovendien bieden wij een exclusieve whitepaper over Teambition aan, waarmee jouw organisatie handvatten krijgt om het menselijk kapitaal volledig te benutten en op topniveau te presteren. 

Deze bedrijven gingen je voor

Inspiratiesessie

In organisaties wordt vaak een tweedeling gemaakt tussen prestatie en werkplezier, terwijl het juist loont om ze allebei samen te implementeren. Dit vormt het geheim van een Performance Culture, een symbiose die organisaties naar nieuwe hoogtes tilt. Tijdens onze interessante sessies verkennen we samen de essentiële elementen en onthullen we zowel inzichten als praktische actiepunten, ondersteund door onze eigen ontwikkelde Team Performance Culture Scan.

De Team Performance Culture Scan® is een innovatieve en exclusieve tool, speciaal ontworpen om Performance Culture in teams en organisaties te implementeren, aandachtig en durabel. Met een gestructureerde vragenlijst worden de 10 essentiële eigenschappen in kaart gebracht tot een praktisch rapport. Dit rapport biedt diepgaand inzicht en identificeert mogelijke interventiepunten voor onder andere directieleden. Zo kunnen directieleden gericht aan de slag, zelfstandig of met onze ondersteuning – de keuze is aan hen.

Voor wie is een inspiratiesessie?

Onze inspiratiesessies zijn specifiek gericht op directieleden die actief betrokken willen zijn bij het bevorderen van een productieve en plezierige werkomgeving. 

Of je nu een algemeen directeur bent die opzoek is naar vernieuwende benaderingen om het beste uit de organisatie te halen, een commercieel directeur die streeft naar meer proactiviteit en samenwerking of een sales directeur die op zoek is naar een cultuur van continue verbetering en effectief werken – deze sessie is op maat gemaakt voor jou.

Wat kun je van een inspiratiesessie verwachten?

Dynamische belevenis

Onze inspiratiesessies zijn specifiek gericht op directieleden die actief op zoek zijn naar vernieuwende inzichten om betrokken te zijn bij het volledig benutten van het potentieel van werknemers, in plaats van dit onbenut te laten liggen.

Op maat gemaakt

Ontdek een unieke en dynamische ervaring in onze inspiratiesessies, speciaal ontworpen om te motiveren, informeren en activeren. Doe mee en laat je inspireren om te groeien, te innoveren en uit te blinken. 

Concrete tools en strategieën

Aan het einde van de sessie heb je inzicht in cruciale cultuuraspecten, praktische tips, begrip van de Team Performance Culture Scan®, en weet je hoe het MKB Ontwikkelcentrum je kan ondersteunen, klaar om direct toe te passen in jouw organisatie.

Aan het einde van de sessie

  • Weet je wat de meest gemaakte fouten zijn bij het veranderen van een cultuur
  • Weet je wat de belangrijkste randvoorwaarden zijn voor een Performance Culture
  • Weet je welke 10 eigenschappen nodig zijn om de Performance Culture te verbeteren
  • Heb je concrete tips & tricks om in je eigen organisatie aan de slag te gaan met een Performance Culture
  • Heb je inzicht in de werking van de Team Performance Culture Scan® en hoe het MKB Ontwikkelcentrum zou je kunnen ondersteunen

Je gaat naar huis met voldoende inspiratie en handige tips & tricks om direct de volgende dag aan de slag te gaan in je eigen organisatie. Daarnaast heb je helder hoe het MKB Ontwikkelcentrum je kan ondersteunen bij het ontwikkelen van een Performance Culture.

Schrijf je in voor de inspiratiesessie

Wat klanten over ons zeggen

"Ik ben ervan overtuigd dat de inzichten en vaardigheden die, mijn team en ik, hebben opgedaan dankzij de training van het MKB Ontwikkelcentrum en Michaël van Leijen, het gehele Bluedesk team in staat stelt om nog succesvoller en veerkrachtiger te opereren in de toekomst."
Barry Tempelaar
Directeur Bluedesk
"De Teambition Scan heeft mijn team een uitstekend inzicht gegeven in hoe effectief wij als team functioneren. Het bevestigde enerzijds dat we met ons teams reeds op de goede weg zijn en gaf tegelijk een aantal inzichten waar we onszelf nog verder konden verbeteren. Een absolute aanrader om met je team te doen, als je jouw team en organisatie nog verder wilt verbeteren!"
Sander Brouwer
De Hooge Waerder

Teambition

Binnen veel bedrijven wordt de cultuur gekenmerkt door een bundeling individuen die samen komen om te werken. Bij iets minder bedrijven wordt er samen gewerkt. Maar bij slechts een paar bedrijven wordt er echt samengewerkt aan een gezamenlijk doel! In dat geval spreken we van high performance culture: een cultuur waarbij prestatie en plezier elkaar versterken.

In organisaties waar sprake is van een performance culture, gaan positiviteit en productiviteit hand in hand en werken synergetisch. Hierdoor benut de organisatie het volledige menselijk kapitaal en presteert het optimaal. In dat geval is er sprake van Teambition!

Deze handvaten heb je na de whitepaper van teambition

Met de whitepaper krijg je inspiratie en motivatie om direct aan de slag te gaan! Of het nu gaat om het omzetten van een eilandjescultuur tot een cultuur van afdelingsoverschrijdend werken, het implementeren van nieuwe strategieën, het versterken van leiderschapsvaardigheden of het bevorderen van een positieve bedrijfscultuur, wij bieden concrete tools en richtlijnen om jouw doelen te verwezenlijken.

Je krijgt toegang tot bewezen methoden en technieken om jou en je team te ondersteunen bij het behalen van succes. Of het nu gaat om het opstellen van een actieplan, het uitvoeren van effectieve communicatievaardigheden of het omgaan met veranderingen binnen jouw organisatie, onze handvatten bieden praktische stappen die direct toepasbaar zijn in jouw werkomgeving.

Mocht je na het lezen van de whitepaper nog meer inspiratie en motivatie willen, dan kan je je inschrijven voor onze inspiratiesessie. Of je nu behoefte hebt aan individuele coaching, aanvullende training of advies op maat, ons team staat klaar om je te helpen bij elke stap van jouw ontwikkelingsreis.

Deze performance versnellers komen langs

Performance versnellers zijn strategieën, methoden of hulpmiddelen die je kunt inzetten om de prestaties van individuele medewerkers, teams of je organisaties zelf te verbeteren en te versnellen.

Download de gratis whitepaper