Ontwikkel jouw team of organisatie

Ontwikkel jouw team of organisatie. Gericht, leuk en blijvend.

Is jouw team of organisatie toe aan een nieuwe stap? Wordt het tijd om bepaalde patronen te doorbreken en wil je blijvend veranderen met je team? Wij hebben alles in huis om jou hierbij te begeleiden! Nieuwsgierig?

Ontwikkel Jouw team of organisatie

Behaal meer succes door gerichte ontwikkeling

Wil je een dagje met je collega’s gezelligheid en inhoud combineren?
Of w
il je een langer traject met blijvende verandering zodat je team of organisatie echt beter gaat presteren?

Ontwikkel jouw team of organisatie

Teambuilding

Versterk het teamgevoel en de onderlinge samenwerking met onze unieke vorm van teambuilding. Dit doen we door plezier te combineren met inhoud. Het resultaat: een superleuke dag waar je ook de volgende dag op je werk de vruchten van plukt!

Performance Culture

Performance Culture Programma

Creëer een organisatiecultuur waarin werkplezier en prestatie elkaar versterken. Doordat het programma gebaseerd is op data, weten we precies waar ruimte voor verbetering is en stellen we objectief de voortgang vast. Zo creëren we blijvend resultaat.

Keuze uit masterclasses, trainingen en coachingstrajecten

Masterclasses

Onze Masterclasses zijn eendaagse trainingen waarin we aan de slag gaan met tips & tricks die je meteen in de praktijk kunt toepassen. Ideaal om even op te frissen of geïnspireerd te raken.

Trainingen

Trainingen bestaan uit meerdere dagen. Je werkt over een langere periode actief aan ontwikkelpunten en wij begeleiden je bij het uitvoeren van actiepunten.

Coaching

In een coachingstraject werk je een op een met onze gecertificeerde coach en sta jij centraal. Dit is altijd maatwerk en de sessies zijn vertrouwelijk.

Iets anders?

Dit is slechts een gedeelte van ons aanbod. Staat er iets niet bij of heb je een specifieke wens? Ook dan staan wij voor je klaar. Vraag het ons en we regelen het!

Wij zijn de schakel tussen werkgever en werknemer

Werkgevers

Wil je aan de slag met de volledige organisatiecultuur? Dat kan met ons Performance Culture programma

Werknemers

Hebben jouw werknemers persoonlijke leerdoelen? Dan kunnen ze daarmee aan de slag tijdens onze Masterclasses!